Tue. May 17th, 2022

 

Ang Ho Nam By Djinn & Aidil Zamri
Composer By Aidil AF / Djinn / AJC
Lyrics By AJC / Aidil AF / Djinn /Jeremy Erskine
Producer Aidil AF & Djinn
Arranger Aidil AF & Djinn
Copy Rights Aidil Music
Publishing Aidil Music

Lirik

Lu apa macam kawan
Wa semacam, tiga macam
Ini macam kemari
Wa mari kanan
Tanggung bawak modal
Wa mari kiri tunjuk
Wa bikin kuasa
Kita semua adik beradik
Berani mati satu hati ikrar janji
Satu hati ikrar janji
Kita punya kapal
Satu kati mau lepas pergi
Lima tasik empat laut kita sudah pergi
Wa pergi mati baru wa hidup
Potong berkokok
Wa sudah naik kapal bikin itu wayang

Itu modal wa punya tambang
3 depan 5 ngoco dari hutan tebu
Wa naik 3 bukit bikin sumpah keramat
Satu hati jujur hormat setia
Itu sumpah kita

Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam

Kita punya kongsi
Adik beradik berbakti
Di pekan, di hutan, di lautan
Kita punya angkun
Sambil merangkak
Sambil berlari
Atas terbang tinggi
Menyalar ia sembunyi
Lima kita punya panji

Ada jalan masuk
Tiada jalan keluar
Ada jalan masuk
Tiada jalan keluar
Ada jalan masuk
Tiada jalan keluar
Ada jalan masuk
Tiada jalan keluar

Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam
Ang ho nam

Noted: Ni first time aku dengar track yang betul-betul kongsi. Lirik dah ada, korang boleh teliti. Nothing to add, vibes boleh tahan catchy pada aku. Macam biasa of course banyak maksud dan buah tersirat kat. Tapi one thing yang menarik perhatian aku, ia di licens kan di bawah Luncai Emas. Amat menarik bagi aku.

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *