Annuar Muso keno PECAT SETIAUSAHA BN

Post 346: Annuar Muso keno PECAT SETIAUSAHA BN

Tan Sri Annuar Musa, Ahli Parlimen Ketereh hari ni dipecat sebagai Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN). Sumber BN hak Berita Harian hubungi kato tadi dio ngesoh doh bendo tu dan memaklumkan bahawasonya tepat Tan Sri Annuar diganti oleh Datuk Ahmad Maslan lepah ni.

Keputuse tu di buat oleh Presiden UMNO yang jugok Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dale satu mesyuorat di ibu jabat UMNO hari ni.

Ahmad Zahid hari ni buat pertemue bersamo ketuo-ketuo UMNO bahagie untuk mendapatke penjelase kes usul UMNO bahagian tolok kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERATU) dalam PRU-15.

Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan sebelum ni keno kritik doh ko ore UMNO sebab kato dio bowok soro BERSATU dale BN>

” Satu-satunya Berita dalam Bahasa Kelate di Internet ” – Teke sini la boh, bui like ko page anok negeri

Sumber: Berita Harian – 4 Januari 2021

  1. Kupasan ini dibuat berdasarkan sumber media luar negara/ dalam negara yang diiktiraf. Pihak kami tidak bertanggungjawab atas pemahaman dan tafsiran individu lain yang membacanya. Sumber dan tarikh disediakan untuk memudahkan warganet merujuk sumber asal.
  2. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih

Leave a Comment