Fri. May 20th, 2022

 

Prod. by Lezter
Mixed & Mastered by KMS Studio
Lyric Video by TriiProduction

Representing :-
KD | Gyangu : https://www.instagram.com/nottoowicked/
Esskay : https://www.instagram.com/shareeeffff/
sodaboi | KMS : https://www.instagram.com/ismailzakar…
MZL | KTJ : https://www.instagram.com/mzlrpp/

Lirik

Jangan giler giler
Main iller iller
Sebab batas orang
Tak boleh dijangka
Mungkin gerak lambat
Tapi pasti dapat
Kalau pandai hormat
Kami balas hormat

Like
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Kalau tidak kurang ajar orang tidak kurang ajar

Movement mungkin nampak raw
Tapi tak pernah K.O
Jangan suka ludah-ludah
Itukan tidak elok
Masuk dalam ini hood
Jangan cuba jadi Ghetto
Belok nanti langgar tembok
Ini kuasa veto

Deal, cara baik
Jangan cuba bagi taik
Kill
Yang tak baik jangan harap ku nak
Tabik pergi balik
Jangan cuba datang balik
Perangai tak serik-serik
Kepala pun mula naik tu terbalik
Ubah cara, jangan cuba, deal macam Don
Upacara mula terus Kon kena Chong
Jangan cuba redah nanti hal pijak bom
Yang salah langgar zon tiada datang tolong

Wait, hold up
Angkuh sangat angkuh
Lemme start this mind game
Sapu semua aku sapu lingo gua
Buat awek lu tame
FYou
Niat nak jatuh aku
Rasa diri paling padu?
Wey bro!
This is New World Order
U cant fight me
Because ure mentally disorder
Pandang sebelah mata
Anggap aku giler
Aku memang gila bars gila
Hidangan killer
Nafsu tahap dewa
Palsu depan semua
Jari hantu berbicara
Bila kau mengaku raja

Im not weak
Im not whack
Goodshit aint no snack
Life full enemy
Y’all choose wrong academy
Arena kita seangkatan
Kalau tiada persatuan
Gangguan persengketaan
Jalan ku satu pilihan
Darkside i hide
This beast wont bite
You to pieces
I might sneak a diss
Aint for you it cost like this

Jangan giler giler
Main iller iller
Sebab batas orang
Tak boleh dijangka
Mungkin gerak lambat
Tapi pasti dapat
Kalau pandai hormat
Kami balas hormat

Like
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Kalau tidak kurang ajar orang tidak kurang ajar

Gerakkan bawah tanah
Elakkan jalan berliku
Kongsi bicara ilmu
Semuanya kekal bersatu
Bunyi suara sumbang ku takkan ambil kisah
Yang mana perang ku biarkan saja
Luar dalam luar biasa
Tidak bertopengkan nista
Cereka haram kami endah
Tidak menghiraukan dusta
Satu rentak kami jalan
Gerak ikut pelan
Eksekusi kadang songsang
Bina legasi hanya seorang
Agh
Sembang lebih sembang lebih
Tak pengting bila kau mula mencaci
Dalam gelap aku stalk
I aint one to hold a grudge
Sasaran ternampak jelas
Confirm aku tembak tepat
Reload the clipp full magazine
Im gonna show you right now everything
That i got

I aint got time for any nonsense
Im the judge so hold up silence
Sound the alarm and hold the frontline
Different than others
Im one of a kind
Tidak kurang bila tidak kurang ajar
Setakat tunjuk angkuh
Lansung kami tidak gegar

Wa lek, chill, kill la
Lu move please way wa
Overlimit jangan kritik cara aku
Akal buntuk jatuh bangun siapa tahu
Yang mana bilang benci sekarang ICU
Hear me back ni killer
Formasi just for you
Ya baris ku pelaris
Reaction lu tu cacat keringat
Aku ingat menjadi sebab bakat
Kunci budi bicara tenggelamkan sendiri
Tak suka cakap besar maka rendahkan diri
Meditasi medical mary*ana adiksi
Mandatori lu mati sebab dah salah kondisi

Jangan giler giler
Main iller iller
Sebab batas orang
Tak boleh dijangka
Mungkin gerak lambat
Tapi pasti dapat
Kalau pandai hormat
Kami balas hormat

Like
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Tidak kurang ajar bila tidak kurang ajar
Kalau tidak kurang ajar orang tidak kurang ajar

Noted: Fuhh panas panas panass ! Ini tembakan pedas kepada mereka. Beat padu, lirik padu, serius layan. Personal preference aku sangat kena dengan gangsta rap, sebab minat aku lebih pada rap macam ni. Kudos kepada semua yang menjayakan track ini dan sentiasa produce track-track yang power

 

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *