Mon. Sep 19th, 2022

 

Title : T.K.O.
Artist : Ayie
Lyrics : Ayie
Song : Flame Beats

Lirik

(Verse 1)

Mari sini fight kasino tengok siapa lagi keras,
Rambo K.O guna veto buat kerja takde pengeras,
Apa bodoh jumpa bomoh sedang kitab takde teras,
Kubur tango turbo hancur tempo tambo tanpa tewas

Visi misi belum kafi Panglima Saifullah Al Maslul,
Kerna taksub isi hati makzul toyol tolol bin bahlul,
Kalau pakai tudung labug bolehlah calling ustazah,
Atau fakta lilit ular singkat-singkat la boleh blah

Biar diri ini cekal jangan lebih hati tisu,
Bawa iman sebagai bekal jangan takut bintang biru,
Aku tahu Dia kekal musnah impian dunia baru,
Jalan kita dua simpang tengok siapa pergi dulu

(Pre-Chorus)

Aku kenal tu betina perangai macam main gila,
Sanggup seksa kena sula semakin hampir dengan zina,
Bila tegur acah alim tapi dia bajet jahil,
Pegang tangan buat love eii geli dowh aku nerve

(Chorus)

Di sana di sini di sana rancak berdosa,
Gelora di jiwa menahan maksiat tak sudah,
Serba lengkap eyy,
Tak kena tangkap eyy,
Tak masuk lokap eyy,
Wa nak hisap eyy.

Dulu mereka bagi makan sekarang kau dah lagak setan,
Bangga kau nak jadi tanggang sampai anjing pun kau tunggang,
Jangan lagak tinggi sangat nanti takut terlanggar pintu,
Ini orang kasi sengat biar sekali nampak hantu.

Zaman aku zaman bigo zaman tik tok layan nintendo,
Artista idolo mareado y confuso,
Rafa Caro Don Neto Don Pablo Chapito Chapo bodoh,
La dama de la mafia,soñe con tomar drogas.

(Verse 2)

Kau kata aku pengganas sembang kau tak ade alas,
Tuding jari dekat Hamas atau media kau yang malas?
Bagi propaganda aku selam satu dunia,
Biar bumi ini roboh tapi kami masih teguh.

Jangan sembang mulut busuk tapi hati tetap kutuk,
Pedih rasanya dhori’ azab rasanya zaqqum,
Degree of thirty three not teory but reality,
N.W.O S.W.G M.A.R O.W.G

Noted: Gang, korang kena support brader kita. Lirik dan concept lagu boleh tahan padu ! Ada bau-bau AR sikit-sikit ni. Kudos !

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *