Fri. May 13th, 2022

 

 

Composer – Ayien Rahman
Lyric By – Ayien Rahman
Lyric Video By – eirharm

Lirik

Ayien Rahman, he’s right here
Hey
Bunuh kau cara old school
Macam film horror
Tempah maut
Tempah maut
Aku just order
Di jiwa ku Tupac
Biggie, Jcold old school rappers
Aku dah start rap
Sejak kau pakai pampers
Masalah ini aku fix
Dalam list nama bitch
Drive by, bang!
Macam cripz
Say goodbye untuk cringe
Dah bunuh Maria
Bravo Ayien Ariva!
Mariachi Latina
Walau nampak macam Korea
Otak gua scientist
Tapi tak suka borak
Yang duduk di dalamnya kotak
Hooo
Chorus ku Farabi
Walau ku banyak ngaji
Kitabnya Al-Muwatta
Heyy
Tumbuk ku kimbo combo
Gua ceduk lu punya tengkuk
Rap itek eh gembo-gembo
Rap macam kena bahan jubo
Eee please..
Mothafucka bitches!
Nak try me?
Jika kau sudi
Rap lu yang whack
Bro lek lu do flex bodo
Attract lu dan belok
Ku smack lu lu K.O
Hello Hello
Ku Amar Faiz Along Kedder
Kasi squad lu K.O
Dress up camo
Aku flash timur lenk timur
AR like invasi Mongol
Lu tanya KMY KMO
Ramai sangat confident
Nak nyanyi
What?
Semua yang ku benci
Sudah ku gari
What?
Gara-gara cam babi ku cari
What?
Pergi mampu betina ataupun laki
Verak komando solo
Tanpa collabo bro
Gua tak kan K.O
K.O
Jadi maharaja macam ku
Soloz, Vokey atau Fredo
Fredo
Jadi press blast blast!
Bom Nagasaki
Saki baki naga ku bawa
Element Anarki
Aku budak bawah
So jarang nak bertapis
Aku boleh diss mak bapak kau
Sampai kau nangis
Gang gua bukan AJL
Gang gua JKK
JK weh ini budak gila
Macam kelas KPK
Libas dengan kitab tebal
Biar bagi leper
Sebab lembab tember
Bagus mampus jadi kafir
Rap kau yang memekak
Bodoh, Sombong, Poyo
Hodoh, Bosan, Gila, Cobong, Bohong
Ni sekor lagi Si Wida bahlul
Acah macam dia hot
But ikan kaloi
Nak lepak kemas? Emas?
Sembang dia lebat
Bagus satu badan dia
Kita buat love bite
Kaki 5 minum sting
Dia stim minum wine
Jadi ku kumpul point
Dan ku pin jadi rhymes
Acah cool ngan Cock tail?
Bapak kau lah kotey
Kau stay di hotel
Untull sampainya cartel
Tuii
Ayien Rahman, he’s right here

Noted: Kalau rasa rumah terbakar bila buka lagu ni, jangan call bomba, sebab bomba tak dapat lawan cartel ! Energy dalam lagu ini padu. Dia nampak santai, tapi lirik dia triple combo. Dont mess dengan AR bradah, ini orang sekali dia combo, terus ke kubur. Aku antara peminat yang gila style rap AR. Aku harap in the future AR boleh keluarkan lagi lagu-lagu yang kill macam ni. All the best !

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *