Fri. May 20th, 2022

 

ROCK KID – WAYWHACKS X NEO X MAZIRUL (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Title: ROCK KID
Artiste: WayWhackz, Neo, Mazirul
Composer: OpieKarmal
Lyricist: WayWhackz, Mazirul,
Producer: BADTHEHOOD
Arranger: OpieKarmal
Mixing & Mastered: Nadeem Studio/Nadeem Adam @nadeemqs @nadeemsstudio

Lirik

(Chorus)
Bila kita banyak boom,
Sniper mula zoom,
Apa tunggu kasih boom,
Alhamdulillah tiba masa ku banyak ong,

Bila kita banyak boom,
Sniper mula zoom,
Apa tunggu kasih boom,
Alhamdulillah tiba masa ku banyak ong,

(Neo)
Wait a minutes
Gotta admit it
Yeah i mean it
Masa masa ku layar bukan rakit dibayar
Budak satu – satu tahun pecut rasa bertolak
Yang tengok ku kecil berotak
Ini business
Kita jalan family masa sempit
Apa susah aku lawan jalan macam rempit
Full throttle
Dari facebook ke tiktok
Dari rap sampai ramai yang tengok

(Waywhacks)
Hmm dari dulu tak menyerah
Modal kertas kita punya
Toxic bising itu lumrah
Viewers santai jgn lemah

(Neo)
Buat aluan kita hustle takde menang kalah
View ku sempit syukur kadang naik kadang kala
Mereka tahu aku sinis siapa cuba mula
Aku manis jadi semut mula kejar gula

(Waywhacks)
Hustler bundle tanpa toleh balik
Pejam celik yang dulu ego tinggi mula tabik
Otak licik mana batang hidung si tukang tilik ?
Jadi patik undur dulu ampun budak butik

(Chorus)
Bila kita banyak boom,
Sniper mula zoom,
Apa tunggu kasih boom,
Alhamdulillah tiba masa ku banyak ong,

Bila kita banyak boom,
Sniper mula zoom,
Apa tunggu kasih boom,
Alhamdulillah tiba masa ku banyak ong,

(Mazirul)
gaya umur nampak sangat budak mentah
cara cerita nampak gaya mcm orang besar
budak ni lain cara cara nak berniaga
laris tak laris backup pengakalan besar

Brapa mau
brapa kilo
dia paw
korang jatuh
siapa tau barang lu aku move dia hold lo

(Waywhacks)
dalam ini lane ku dah rungkup,
overbrake sampai ramai pula jadi pak sanggup,
ramai angguk cerita sendiri simpan dalam perut
tak yah heboh WW CIRCLE tak pernah semput,

(Mazirul)
aku timbang tenaga siapa beri
aku lihat ramai yang lupa diri
cakap terus terang biar bersinar
armada ku serang kau tak cukup dinar

(Waywhacks)
kadang banyak buka kita pilih rasa mahir
gua otak udang tapi pelan gua cair
ini WAY siapa WHACKS
Korang yang lawan takdir
yang dah lawan rasanya uniknya belum lahir

terasa lama
buat apa tunggu lama
siapa cuba mari ku persilaa sila

Bila kita banyak boom
Sniper pula mula zoom
Apa tungggu ksih boom
alhamdulillah tiba masa ku banyak ong

Bila kita banyak boom
Sniper pula mula zoom
Apa tungggu kasih boom
alhamdulillah tiba masa ku banyak ong

(Neo)
Its me neo
Kita perhati syukur buat sewa kamar
Untuk keluarga matlamat percut tidak samar
Kerna sindiran caci lali dah biasa
No doubt miracles dari yang maha esa

Ku perkasakan suara lantang agar mama makan
Ayah yang penat tak terhitung ulasnya beban
Hari ku naik hapus rasa jilat semua beban
Aku ayamkan yang membenci kunci dalam reban

Siapa ghost siapa host pakar harga
Cuma pensil kita don babayaga
Kupas sisik ku membisi eh mana naga
Sujud rumi tanya bunyi eh siapa yang jaga ?

Noted: Ey ey ey, serius berseri lagu ni bila ada si cilik rapping, madu, padu, sapu dari atas sampai ke bawah oi ! Serius steady gila. Kudos kudos, sentiasa maju kehadapan

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *