Tue. May 17th, 2022

 

Written by Kloud$
Produced by KELABNYOZ
Mix & mastered by Giant Prayudha
Lyrics video by MUHshroom
#TTONTHEMOVE

Lirik

VERSE I
I’m done with these b****hes teasing me
and thinkin’ they look like a f**kin’ professional

I was minding my own business
but someone was busy comparing
like b**ch, you delusional?

look at your self in the mirror and tell me
you real, not a counterfeit on the pedestal
are you the devil? that’s funny cause
I’ve never seen one like a blondie s**t

and I hope you can handle another round,
gather your clique cause I’m having fun

I’m in ya playground,
I’m swinging now, here with a hook,
and a verse like an uppercut

You wanted war, I’m declaring it
I’m on the pen like a terrorist
9/11 on this bish and I’m blowing up
24/7 I’ve lived in a battlefield,
difference between you and me
you would s**k a c**k, b***h

PRE HOOK

Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS,
kau semakin LICIK, ku mula RAKUS,
Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS
REMBAT satu sah tu caranya HALUS

HOOK

Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS,
kau semakin LICIK, ku mula RAKUS,
Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS,
tak perlu cakap banyak, kerja ku buat,
REMBAT satu sah tu
macam benda HALUS

VERSE II

You don’t want me as your enemy
I would go public apparently, f**k your publicity, f**k Kdeaf, NOKI & MK
for trying me f**k your whole clique
now I have all the energy, I have immunity,
I am catastrophe, I am a beast when it comes to a killing spree, you just a pu**y, a b**ch bila dalam ring
kclique nak goyang,
no doubt you know itu G**

pieces of shit that I’ve dropped and I’m flushing em’
dissin’ my self, I’m writing about me today
oh bi**h I’m kidding,
I’m trolling you now and then

KING DANGDUT NOKI
he bout go HAREUDAAANG!
Bitch you f**ked up big time
what a lil d**k, lil tip kata big shot
couldn’t handle when I tease a bit

like PUKIMAK! UNDERWATER SQUAD!

clout chaser kau bilang? memang Kloud$ di kejar won’t need a reminder go f**k your opinions, we looting your viewers, your papers, your houses, apartment, your profits, your trousers, your cars and your dogs all the shit that you own

f**k all your fanbase we taking the throne
and we taking the crown,
yea we taking it all till you down
left with nothin’ but you for your self

DAMN

HOOK
Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS,
kau semakin LICIK, ku mula RAKUS,
Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS,
tak perlu cakap banyak, kerja ku buat,
REMBAT satu sah tu
macam benda HALUS

VERSE III

jap jap jap now wait whuuut?
sound and flow pun kau rembat
yo Kdeaf harap kau tak pekak
Dengar balik verse kau macam
Bheart? ha ha haa

kau nak selami dalam?
simpanlah peluru tu jangan lepas
tapi kau yang tak tahan and lepas kan das cause your brother’s a b**ch, He’s a loser, a prick and He can’t even last on the bed for a minute and that is a fact dari awek yang DM dia dekat Instagram,
MK the type to get intimate,
harap tak underage,
you’ve got the fortune the fame, but then why you comparing your numbers and wealth?

b**ch, I’m 10 times better than the man your momma raised, not a fuckin’ coward hantar budak when you started this, y’all hypocrites
like one your boys Fareed PF, he cheated his ex for another clit,
THAI SAUCE, can I taste a bit?
and I’m wondering how did you cover your traces, G?

so apa lagi kau nak rembat?
tiru gaya freestyle, WOW memang hebat
penipu, peniru G, aku hilang respect
cuz dulu ku fikir Kau G dalam ni rap, game

jangan nak play nanti kau check mate
HIDUP kau bagai MEME, itu latest
macam dari mula sudah kau nampak
begitu fake, true facts ; kclique acah gangster

PRE HOOK

Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS,
kau semakin LICIK, ku mula RAKUS,
Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS
REMBAT satu sah tu caranya HALUS

HOOK

Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS,
kau semakin LICIK, ku mula RAKUS,
Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS,
tak perlu cakap banyak, kerja ku buat,
REMBAT satu sah tu
macam benda HALUS

Noted: Fuhhh, ini betul-betul panas. ni first time aku dengar lagu ni. Pertama sekali sangat “WOW” bila tengok pada viewnya. Memang kudos gila. Bila start je tekan button Play. Oh man, this man sound 100% MGK! Gila babiii boiiii.

Aku sendiri rasa hype gila. Tapi bila masuk part min 1 lebih dia turn tu ala-ala Lil Xan. Dem, this man sungguh terbaik bout switching flow and sound. About lirik, orang boleh membaca and you know to who dia diss. Overall 110% faiyah lit gila babi ! Ni level royal INTERNATIONALE ! Apa-apa pun aku nak cakap good luck dan sentiasa produce karya-karya yang terbaik !

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *