Mon. Sep 19th, 2022

 

Art Direction: Amirul Haqiman & GG
Animation: Amirul Haqiman & GG
Graphic Design: Amirul Haqiman & GG
Assistant Editor: ICHANG
Post Production Coordinator: +60 Entertainment Copyright 2019

Performed/Lyrics by: GG (The Suspekt)
Mixed/Mastered by: @aziquebeats

FOLLOW THESE PEOPLE :

Amirul Haqiman
IG – @amirul_haqiman

ICHANG
IG – @ichxng
FB – @Mohammad Hisham

AZIQUEBEATS
IG – @aziquebeats

Lirik

Iya iya
Iya iyakan saja
Iya hold up watchu say?
Oh ya maaf tak dengar

Iya iya
Iya iyakan saja
Ya oh ya aku lupa eh eh
Kamu semua sempurna

Merana demi kamu
aku sanggup redah hujan batu
Terseksa anggap kawan depan depan
Tapi belakang tak sebulu

Dia wayang nombor satu (what)
Semua dijaja banyak cerita di tabur
Juga pasti luaran nampak
Canik tapi dalam belum tentu

Ayy!

Tak cukup dengan itu
Tarik muka yang keliru
Sabar hilang tiba-tiba
Tiada siapa yang mengaku
Bila di tanya mereka jawab ia tak ia
Jadi cukup dalam hati

Kalau mahu menilai cukuplah dari sini
Apa sudah jadi ini satu petanda respect sudah mati
Adakala sedih kadang kala berduka
Terlajah tingkah laku hidup bisa binasa
Pernahkah kau terasa seperti aku?

Makin saru hidup dalam dilemma
Salah mereka tiada satu
Tapi kalau aku confirm beribu
Tak mengapa ku biarkan saja
Ku iyakan saja
Semua nya mereka

Walau tak bersayap aku mahu terbang tinggi
Dan tinggi dan tinggi tinggi lagi
Haters be the name kutuk maki mereka saling
Bukan niat untuk puji puji
Aku tidak menyesal cuma ada rasa kesal
Dengan apa yang terjadi
Aku tak sempurna
Tak suka tak apa bro boleh angkat kaki

Iya iya
Iya iyakan saja
Iya hold up watchu say?
Oh ya maaf tak dengar

Iya iya
Iya iyakan saja
Ya oh ya aku lupa eh eh
Kamu semua sempurna

Bandar kotaraya kampung hutan simpan
Jaga diri baik baik
Mulut harus main peranan
Tiada erti tiada makna masa hidup kurang sopan
Mereka ludah merata rata tanpa fikir perasaan
Ambil mudah ambil senang

Cari kawan bukan cari lawan
Hitung hari demi hari
Makin lama makin matang
Dalam diri tiada sakti jaga tepi kain orang
Mana pergi kain sediri mulut pantang duduk diam
Kalau tengok memang kena
Kena dengan apa kene dengan cara
Dunia penuh drama
Dengar lah wahai telinga mulut nak bicara

Ini bukan PG13
Bagi yang susah hadam boleh layan disney
Pardon me, pardon ma soul, I got no time for bullshit excuse me
Medikasi untuk minda
Medikasi untuk diri
Bersendiri tidak sunyi
Aku banci naluri
Peduli tak peduli tak kira masa atau suasana
Jadi betul kata KAKA
Aku tak setuju buta-buta

Iya iya
Iya iyakan saja
Iya hold up watchu say?
Oh ya maaf tak dengar

Iya iya
Iya iyakan saja
Ya oh ya aku lupa eh eh
Kamu semua sempurna

Noted: Gais, korang kena check out this gais! All the way from Kelantan boi. Lirik dia fiyah fiyah bradah. Kalau speaker terbakar, terus call bomba untuk marakkan lagi api lit lit

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *