Fri. Sep 23rd, 2022

 

Social media –

Instagram @gyangu__

Fen D : @_alfendd
NONE : @adnan.abidsyuja
SZ : @syafiq12_10
KD : @nottoowicked
GHAZ : @redzylee_r
Repugg : @issamigill
NAWN : @azwannazrii_
MIKI : @hak.puii

Prod. by Young Taylor
Mixed & mastered by Nadeem Studio
Lyric video by Afz (@official_afz)

Lirik

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Lu nak sentuh my base
Cara haram like trash
Talker is not my taste, wanna test?
I wish you all the best
Masuk tak ketuk pintu
Tak tahu malu
Ego bersatu, buru pemburu,
Jangan macam tu, dah salah laku
Yang salah laku, tak nak mengaku
Ini angkuh, tak bersahut kosa kata cakap bilang salute
Tapi belakang lu banyak karut
Aku diam bukan kerna takut
Jangan sebut atau cari maut?
Jahat aku bukan dari parut
Jaga adab jaga mulut salah sebut tu kan cari ma hood

Nak fly, ayy
Tak high, stay
Nak hike, nahh
Lambai, sayy

Jamin ni mungkin real deal macam boss
Macam condemn macam ghost
Mindset blow dah overdose
Gerak mungkin gerilla
Timbul tanpa berita
Muncul bak bak belur hidup gua now like boleh la
Turun kota pemangsa danger bagi yang kecut
Gua tak nak run the city
Bagi masa layan dan pecut
Yang seru kurang dengar
Abaikan jangan dengar
Kumpul tenaga, sabar
Baru impkanya mortar
Bukan juga terhebat, tapi masih mambu buat
Ala langkah jaga-jaga, takut terkena jerat
Buruk sangka suka congkah
Cuma hamba hamba, jadi kenapa mahu bongkak
Langkah kena susun
Masalah bercabang
Apa yang mendatang, hadapkan walaupun pincang
Sekarang
Banyak halangan ramai yang halang
Yang level cheap bai ni cuma sembang
Tak mampu erang tapi nak perang

Tu biadap, kurang, tiada manner
suka langgar, rasa power, bagi one shot, deontay wilder
Yang bod*h
Wa elak macam Mayweather
Easy peasy right?
Macam geng mamak yang rompak
Gua guna sight
Baru jalan boleh nampak
Yang belum khatam
Jangan cuba mahu main hentam
Apa lu dam?
Semua pun kasi ngam
Sebab cara tak ngam jadi pergi ngam kan

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Bro ini angku yang bersebab
Suka rentap tanpa sebab
Siapa biadap aku biadap
Main gila jangan silap
Ku hidang tiga rangkap
Resepi kurang sedap khas untuk kaki lahap
Booya
Anggap diri tu betul
Wow
Ramalan kurang tepat
Wow
Fikiran kurang rasa diri ni hebat
Wow
Nasihat perlu diakur, pikulnya ke dalam kubur
Muslihat yang aku atur, silap jalan terpijak lumpur
Perlu elak, dari terasa, jangan merasa, ni bukan paksa ni,
Kuat Perasaan, tolong kurangkan itukan mental low
Mana salah, anggap tu betul walaupun salah?
Tu Masalah, jadikan masalah semua salah punca dari salah guna

Viva la vida dengan ni gerilla
Hasta lavista kalau cuba pangkah
Muktamad tamat mastermind osama
Ni belantara tiada Raja Rimba
Jadi Adios yang sudah hangus
Perasan sick nak berapa dos
Terang dah loss baliklah berambus
Jangan nak acah bos dah silap pilih course
Terus kena bungkus bawa balik rumah
But bagus kalau tak nak kena
Sebab sarkas pun ada sang singa
Jangan tanya kenapa, mengapa
Guna akal jangan memandai mandai membedal
Sepandai pandai tupai melompat
Jatuh juga tidak akan kekal
Guna akal

Kini kembali hormat ku rendah diri
Siapa tadi? Mahu bagi ku tak beli?
Lagi sendiri lansung tidak terkata
Putih mata jalan kita tak sehala
Bawa lek lek gaya kurang baik
Kena take pack tu rasa pelik
Kena hijack lu baru panic
Wajib reject lu putar belit
Amd that its sit be humble
Taknak buat kecoh atau buat trouble
Who shit? Jangan buat trouble sama puak tanah kita atu level
Bah lek lu ek luu, hormat kan pasti dulu
Baru dapat jalan
Kan tiada saingan so tolong fahamkan
Lalu simpan atau pendamkan

Selok belok jangan bingo
Kill yang strike like Chapo row
Straight outta rule hold up !
Compton been under by G?
Terkendali why?
League ni banyak foul tiada ref soul setakat tu tak cukup G
Wannabe, handle dahulu bukan pandang hilir, mula kan dari hulu
And tha poser tryna kill, let em keep survive
Jangan main kalau tak boleh survive
Whaddup bos, yang gua dah see dah nak lost
Angkat kaki macam boss, senyum angkt kening siapa ghost
Angkat kepala itukan hangus
Recognise us, slang high walk they salute,
From a killer hill
Bila talk all em mute tu macam takut deal

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Waddup bos
Siapa yang total lost
Berapa kos?
Yang dah loss kena toss
Lain kali lain jalan elok-elok
Yang mana salah tengok dah jangan salah belok

Noted: Fuhh, boeekk bro layan trumpet dia, korang kena singgah. Layan vibes lagu ni. Tak rugi wei, dengan lirik yang padu-padu dan mantap

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *