Sat. May 14th, 2022

 

Song by : Faruq Emilio
Lyrics by : Faruq Emilio
Beat by : InBound
Mix by : Faruq Emilio
Video by : Faruq Emilio

Lirik

Chorus 1
Tak payah semak please
Tolong jangan 2x ganggu 2x aku lagi
Tolong pergi 2x dari 2x sini
Jangan pernah muncul dalam hidup aku lagi

Tak payah semak please
Tolong jangan 2x ganggu 2x aku lagi
Tolong pergi 2x dari 2x sini
Jangan pernah muncul dalam hidup aku lagi

Short Verse
Banyak masalah bermain dikepala
Tambah kisah kau yang talam dua muka
Malas nak kisah sebab semua dah besar
Bukan makin kecil tapi semakin tua

Verse
Kau lurus kekiri ku kekanan
Semua pasal kau aku dah tak berkenan
Apa kisah kau aku dah taknak simpan
Jadi tinggal sini tiada lagi kenangan
Tolongggg jangan dekat
Tolong pergiii ku taknak ingat

Last Chorus
Takyah semak please
Tolong jangan 2x ganggu 2x aku lagi
Tolong pergi 2x dari 2x sini
Jangan pernah muncul dalam hidup aku lagi
Jangan semak please
Tolong jangan 2x ganggu 2x aku lagi
Aku taknak tengok muka2 engkau lagi
Jangan pernah muncul dalam hidup aku lagi
Tolonggg jangan semak lagi
Ku tak mahu hadir mu disisi
Jangan semak please
Tolong jangan 2x ganggu 2x aku lagi
Tolong pergi 2x dari 2x sini
Jangan pernah muncul dalam hidup aku lagi

Noted: Ey ey ey ey, vibes dia layan corrr! Hook dia catchy wei, korang kena layan lagu ni. Untuk korang yang broken memang kena sangat. Good luck boi ! Sentiasa hasilkan karya-karya yang lebih menarik pada masa hadapan.

By Thenangmy

Thenangmy adalah blog bagi jenama Thenang.co. Dimana kami disini mengupaskan cerita-cerita yang rare bagi pembaca semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *